Chauffeur CE Bunschoten

He vroege vogel! Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als vrachtwagenchauffeur bij een open en informeel familiebedrijf? Dan zijn wij opzoek naar jou! Ploeger Logistics is namelijk op zoek naar CE chauffeurs voor 20 tot 32 uur in de week.

Wat ga jij doen?

Voor de standplaats Bunschoten zoeken wij Chauffeurs die voor één of meerdere dagen per week dolly’s met broodkratten voor onze opdrachtgever Borgesius uit Bunschoten gaan vervoeren. Je levert in de vroege ochtend dagvers brood aan supermarktfilialen in een straal van ca. 150 km rondom de bakkerij. Je begint je dienst tussen 00:00 en 04:00 uur in de ochtend. Een zelfstandige functie waarbij je soms de eerste op locatie bent. Maar uiteraard kan je je dienst afsluiten met een bak koffie samen met andere chauffeurs op locatie, je bent namelijk al tussen 09:00 en 11:00 uur klaar. De rest van de dag heb je dus lekker voor jezelf. Je krijgt de verantwoordelijkheid over een bakwagen of een trekker-oplegger combinatie en maakt daarbij gebruik van een moderne boordcomputer om de rit op correcte wijze te registreren.

Ben jij ook zo nu en dan op zondag beschikbaar, dan heten we je van harte welkom!

Wie zoeken wij?

 

Ploeger is een familiebedrijf waar een open en betrokken sfeer heerst. Die sfeer zorgt voor gepassioneerde medewerkers, die iedere dag het verschil voor én bij onze klanten maken.

Wat vragen we dan van jou?

 • Je beschikt over een C of CE rijbewijs;
 • Je beschikt over code 95 en een bestuurderskaart;
 • Je hebt een flexibele instelling en een gezond verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je bent communicatief vaardig en klantgericht;
 • Je bent woonachtig in de regio Bunschoten.

Wat kan je van ons verwachten?

 • Onderdeel zijn van een familiebedrijf waarbij men naar elkaar omkijkt;
 • Werken binnen een professionele en ambitieuze organisatie met een plezierige, open en informele werkomgeving;
 • Flexibiliteit o.a. op het gebied van werk- dagen en tijden;
 • Een actieve personeelsvereniging, die regelmatig feestjes organiseren;
 • Een organisatie waar door efficiënt werken gezamenlijke successen worden geboekt en gedeeld;
 • Een modern wagenpark welke voldoet aan alle eisen en is uitgerust met verschillende, eenvoudig te bedienen communicatiemiddelen die de Chauffeur ondersteunen in zijn of haar werkzaamheden;
 • Goede arbeidsvoorwaarden conform CAO Beroepsgoederenvervoer.

Word jij onze nieuwe Chauffeur?

Zodra we jouw sollicitatie hebben ontvangen, bekijken wij je cv en motivatie. Als we vinden dat deze voldoende aansluiten bij onze vacature, neemt de Coördinator Transport contact met je op om een datum te prikken voor een kennismakingsgesprek op locatie. Zo niet, dan ontvang je van ons een afwijzing via e-mail. 

In het kennismakingsgesprek ga je samen kijken in hoeverre jouw kennis, ervaring en interesses aansluiten bij wat Ploeger jou kan bieden. Is er een match, dan stemmen jullie direct een datum af waarop je mee gaat rijden met een coach.

Zo krijg je een goed beeld van het werk en onze klanten en zien wij direct hoe je je achter het stuur en bij klanten beweegt. Als we het allebei zien zitten, dan kom je bij ons in dienst! 

Over deze vacature

Contactpersoon voor deze vacature

Manfred van Rooij
Teamleider Dagvers Distributie
06-26117032
manfred.van.rooij@ploeger.nl

Echt iets voor jou?

p.s. W&S bureaus, wij bellen jullie als we je nodig hebben!